Een heerlijk avondje uit op de bowlingbaan

E

Een heerlijk avondje uit

Ieder weekend zijn er weer verschillende plannen, alleen op een gegeven moment raken de plannen een beetje op. Je weet als vriendengroep niet zo goed meer wat je moet doen op de vrijdagavond of zaterdagavond. Ik zal eens een goede tip geven. Ga een avondje bowlen. Een leuke activiteit die je waarschijnlijk niet zo vaak met je vriendengroep doet. Je kunt op veel verschillende plekken bowlen. Denk bijvoorbeeld aan bowlen Utrecht. Er zijn tal van mogelijkheden waarin je in deze regio kunt bowlen. Elk bowlingcentrum heeft een eigen concept. Bij bowlen Utrecht heb je weer een hele andere beleving dan ergens anders. Dit komt door de vele concurrentie, en iedereen wilt zich daar graag in onderscheiden.

Wat betaal je ervoor?

Elke activiteit kost geld, maar daar hoop je wel wat leuks voor terug te krijgen. Je kunt verschillende activiteiten verzinnen waarin dit geldt. Zo ook bij bowlen Utrecht. Je betaal per baan per uur, deze prijzen zijn over het algemeen niet erg hoog. Voor een paar euro per uur kan je al best voor komen, dit verdeel je ook nog eens over de vriendengroep en dat maakt het nog goedkoper.

Bij bowlen Utrecht krijg je echt een beleving. Er zijn verschillende banen verbouw om een extra beleving toe te voegen, denk bijvoorbeeld aan de muziek en het licht. Het is echt een feestje om hier te kunnen bowlen.

Niet alleen voor vriendengroepen

Bij bowlen kun je niet alleen met vriendengroepen terecht. Wil jij een wedstrijdje bowlen tegen je ouders, opa en oma of kleine zusje van een paar jaar oud? Het kan allemaal, er zijn verschillende mogelijkheden waarin iedereen mee kan doen met de wedstrijd.

Wil je nu een baan huren bij bowlen Utrecht? Of wil je gewoon meer informatie hebben over de beschikbaarheid en prijzen? Neem dan eens een kijkje op de website. Wil je reserveren, kun je dit ook telefonisch doen.