Buiten trouwen bij onze gasterij? Lees hier alles!

B

Midden in de polder van het Groene Hart hebben wij een prachtige locatie gemaakt voor Buiten trouwen. Midden in de natuur trouwen kan bij ons ook heel goed. Een prachtig stukje natuur is altijd leuk om te hebben, maar nu helemaal als je er kan trouwen. Als het goed is doe je dit maar een keer in je leven, dus dit kan je het best maar goed doen. Trouwen in de polder is heerlijk en daarom proberen we dit ook zo te promoten. Het is namelijk iets wat enkel kan bij lekker weer. Daarom hebben we voor u ook altijd een escape als het gaat om buiten trouwen. Wij willen u daarom graag helpen met uw trouwdag, daarom proberen we ook altijd een zaal voor u erbij te reserveren.

Buiten trouwen bij onze gasterij

Wanneer u echt op een mooie locatie wilt trouwen, bent u bij Buiten Trouwen aan het perfect adres. We zullen voor even een situatie schetsen voor de dag. Wanneer u komt aanlopen ziet u een prachtige loper liggen waar u overheen kunt lopen met uw geliefde. Aan de twee kanten van de loper staan prachtige witte stoeltjes die opgaan in het groene polderlandschap. Dat is natuurlijk echt een schoonheid voor uw netvlies. Meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om trouwen in de buitenlucht, dan kunt u ons altijd direct bereiken. We staan iedere dag voor u klaar en daarbij hopen we u altijd goed te helpen. Wilt u meer weten over ons? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons kunt u goed trouwen

Natuurlijk komt er even een hectische tijd aan als het gaat om het plannen van de bruiloft, maar de tijd daarna wordt echt fantastisch. Heerlijk buiten trouwen bij onze gasterij en daarbij volledige rust hebben over de planning. Dat is ons doel en daar gaan we voor.