Bowlingbaan Utrecht, voor alle evenementen

B

 

Bowlen is een activiteit die vaak bovenaan het lijstje staat, wanneer het gaat om activiteiten die je kan doen met het gezin. Kom daarom naar onze bowlingbaan in Utrecht. Onze bowlingbaan is voor iedereen beschikbaar, voor recreanten en voor prestatiegerichte groepen. Natuurlijk hebben wij ook het beruchte disco bowlen op het programma staan elke week, heel leuk voor de kleineren onder ons. Daarnaast kun je ons ook boeken voor partijen en feesten. Wij zorgen er graag voor dat deze dag een onvergetelijke dag wordt voor jou of jullie. Voor de jarigen zorgen we ervoor dat er banen ter  beschikking zijn en dat er natuurlijk taart en andere lekkernijen aanwezig zijn. De jarige zelf krijgt natuurlijk ook een cadeautje van ons.

Feesten en partijen

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij ons? Neem dan een kijkje onder het kopje arrangementen. Hier staat precies beschreven welke (standaard) arrangementen wij aanbieden en waar jij gebruik van kan maken. Natuurlijk is het mogelijk om een hapje te komen eten voor- of nadat je gaat bowlen bij onze bowlingbaan in Utrecht. Maar zoals gezegd, verzorgen wij ook feesten. Dus heb je wat te vieren doe dit bij onze bowlingbaan in Utrecht. Bespreek dit wel op tijd, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld kan worden voor jouw feest.

Prestatieteams

Prestatie ook zei je toch? Ja, ook de fanatieke bowlers kunnen zich aanmelden voor ons team. Wij hebben natuurlijk verschillende teams met verschillende leeftijden. Je kan je via onze website aanmelden voor een van de teams van onze bowlingbaan in Utrecht. Wij nodigen je met alle liefde uit voor een potje, zodat wij je kunnen indelen bij een team met dezelfde capaciteiten. Ook voor de proefles kan je je aanmelden. Doe dit ook op de website en we zien je snel terug op de baan.