Op tijd samenstellen van kerstpakket

O

Hoewel de kerst net voorbij is, kun je toch alvast nadenken over de invulling van het kerstgeschenk van dit jaar. Wellicht wil je jouw medewerkers en relaties een keer een spannend kerstpakket geven. En zoals elk jaar rijst dan weer de vraag op, hoe ga jij als ondernemer dit jaar de kerstpakketten samenstellen. Wordt het een waardebon, een pakket met diverse eetwaren of een pakket in een thema? Het kan flink wat keuzestress opleveren als je te laat begint want je wilt natuurlijk jouw waardering voor de inzet van je werknemers en relaties laten blijken. Ga nu vast rustig rondkijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Ontelbaar veel mogelijkheden
Wij verzorgen wij al vele jaren het samenstellen, inpakken en leveren van kerstpakketten. Wil jij als ondernemer een kerstpakket voor jouw medewerkers gaan aanschaffen? Wij helpen je graag met het uitzoeken  hiervan . Wil jij je medewerkers verrassen met een heerlijk gevuld kerstpakket of een pakket wat samengesteld is op kleur of thema? Bij ons heb je keuze uit meer dan 3.500 artikelen die je in jouw kerstpakketten kunt stoppen. De werkwijze is simpel: zodra jij het budget hebt bepaald kun je het gewenste kerstpakket met voedingsmiddelen kiezen. De kerstpakketten variëren van tien tot zestig euro en hebben altijd de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding met producten van topkwaliteit. 

​Een kerstpakket met voedingsmiddelen blijft populair
Je heb keuze uit diverse kerstpakketten, van een luxe kerstpakket samenstellen tot het kiezen van een traditioneel kerstpakket. We bieden kerstpakketten aan in diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een Mediterraans thema, waarbij voedingswaren zoals antipasta, hammen, en tapenade zijn gecombineerd met mooie pastaborden. Ook kun je bijvoorbeeld voor een bier- of wijnpakket kiezen. Zo kun je bij ons voor elke medewerker  een geschikt pakket samenstellen. Een traditioneel kerstpakket met etenswaren valt altijd goed in de smaak. Ook kun je er nog een persoonlijk tintje aan toe voegen door een origineel presentje aan het kerstpakket toe te voegen.

Kwaliteit en gemak
Ga jij kerstpakketten aanschaffen? Kijk dan op onze website en laat je verrassen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor het kopen van kerstpakketten en wij  maken jouw verwachting meer dan waard. Je hoeft er geen omkijken meer naar zodra jij de kerstpakketten hebben besteld, wij zorgen ervoor dat het op de juiste tijd en plaats wordt geleverd. Omdat het uitpakken net zo’n feest is als het ontvangen van een kerstpakket zorgen wij voor een  feestelijk kerstpakket. Zo is het aanschaffen van kerstpakketten bij ons de juiste keuze. Kijk voor meer informatie of het opdoen van inspiratie rond op onze website.​