Barista op locatie zorgt voor een goede sfeer

B

Organiseert u binnenkort een evenement? Een barista op locatie is een echte toevoeging op uw evenement. Door de barista wordt er een gezellige sfeer gecreëerd omdat de barista’s heel gezellig en gastvrij zijn. De barista kan dus ervoor zorgen dat de klanten welkom worden geheten en zich thuis voelen op het evenement. Naast het stukje service is de koffie die wordt gemaakt van topkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteitskoffiebonen wat ervoor zorgt dat de koffie veel smaak heeft. De barista’s op locatie beschikken over de vaardigheden om dit goede bakje koffie te zetten. Voor het zetten van een goed bakje koffie zijn er namelijk bepaalde technieken nodig voorbeelden hiervan zijn:

  • Koffiebonen malen
  • Het opschuimen van de melk
  • Inschenken van de koffie

 

Barista op locatie kan in veel varianten

Bij Barista Company is het mogelijk om unieke koffiebars of koffietrucks te huren. Voor een indruk kunt u naar de site gaan daar ziet u bijvoorbeeld een mooie loungebar. Deze loungebar is voorzien van een scherm waar afbeeldingen op kunnen worden getoond. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam te tonen op het scherm of bijvoorbeeld een presentatie. Een unieke koffietruck is de Piaggo Ape deze is te gebruiken op veel verschillende events en is een echte eyecatcher. Kortom er is veel mogelijk op het gebied van een barista op locatie. Mocht u nog speciale wensen hebben dan kunt u deze aangeven bij Barista Company zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Barista Company heeft al veel ervaring met het verzorgen van de koffievoorziening op verschillende evenementen. Voor een barista op locatie kunt u dus naar Barista Company.

 

Meer informatie

Meer informatie over een barista op locatie is te vinden op de site. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen op de site. Voor verdere vragen kunt u gerust contact opnemen met Barista Company.