Tropisch hardhout – esthetisch, sterk en goed geprijsd

T

Tropisch hardhout – esthetisch, sterk en goed geprijsd

Als gerenommeerd importeur van Tropisch hardhout helpen wij u graag verder bij uw project. Mensen komen vaak bij ons en zeggen dat ze het tropisch hardhout aan de prijzige kant vinden, echter weten velen niet dat de levensduur van tropisch hardhout langer is dan vele andere soorten hout. Het kan gerust zo’n 25 jaar mee gaan. Als u dan de prijs bekijkt valt het allemaal heel erg mee! Daarnaast is ons hout FSC gecertificeerd, dit houdt in dat dit niet ten nadele is gegaan van de leefomgeving van mens of dier. Wij vinden dit een fijne gedachte, u ook?

Wij snappen dat u misschien niet direct weet waarvoor u tropisch hardhout allemaal kunt toepassen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder, hieronder vertel ik u er alles over.

Toepassing Tropisch hardhout

Doordat Tropisch hardhout van zeer sterke kwaliteit is, is het hout goed bewerkbaar en kent het een lange levensduur. Daarnaast oogt het hout esthetisch mooi en is het ook nog eens een fijne uitgave in uw portemonnee. Tropisch hardhout wordt vaak gebruikt voor het maken van damwanden, bruggen en afrasteringen. Het wordt veelal voor deze toepassingen gebruikt door de bewerkbaarheid van het materiaal en hoe het er uit komt te zien na bewerking. U wilt dat een brug of afrastering fijn is voor het oog om naar te kijken. Heeft u een project? Wij vertellen u graag hoe u het tropisch hardhout het beste kan toepassen. Elke houtsoort heeft eigen kenmerken, wij luisteren naar uw wensen en eisen en brengen een passend advies uit.

Tropisch hardhout importeren

Wilt u werken met Tropisch hardhout? Neem dan snel een kijkje op onze website! Wij importeren sinds 1999 al duurzaam tropisch hardhout voor zowel grond-, weg- en waterbouw. Heeft u nog overige vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u.