Wonen? Werken? Wadden!

W

Wil jij van een prachtige eilandse omgeving zowel je woon- als je werkplek maken? Onze vele en gevarieerde vacatures voor Texel maken dit absoluut mogelijk!

Schitterende stranden, duizelingwekkende duinen en een fantastische folklore. Voeg daar nog een waanzinnige woon- en werkgelegenheid bij op en je hebt een prachtige en passende omschrijving van Texel gegeven! Dit eerste Waddeneiland, van westelijke richting gezien, is al een beleving an sich, een plek die je telkens wilt herontdekken. Door er te gaan werken – of zelfs wonen! – heb je hier alle gelegenheid voor.

Vacatures

Wat je beroep ook is, jouw expertise is altijd welkom! De Waddeneiland maken op deze regel geen uitzondering. Kun jij de werkdruk aan om verfrissingen rond te brengen op een groot strandpaviljoen? Misschien heb je wel een hogere opleiding gedaan en spreekt de verantwoordelijkheid als zelfstandig kok in een professionele omgeving voor jou wel meer tot de verbeelding. Zowel tijdelijke als vaste banen zijn volop te vinden in ons uitgebreide overzicht met vacatures op Texel. Maar wees er snel bij, eer een ander je voor is!

Diverse functies vereisen een verblijf op het eiland zelf. In veel gevallen wordt dit door je toekomstige werkgever geregeld. Dit staat dan aangegeven in de vacature zelf.

Het eiland Texel

Als we je moeten vertellen wat er op Texel allemaal te doen is, zitten we hier morgen nog! Je kunt er genieten van plaatselijk gebrouwen bieren en proeven van de karakteristieke schapenkaas. Is zwemvlees jouw favoriet? Bezoek dan het Havenvistijn in Oudeschild!

Verder worden er het hele jaar verschillende sportevenementen, zoals de zeilwedstrijd Ronde om Texel gehouden. Ben je een fan van de benenwagen? Geef je dan op voor de halve marathon of de Zestig van Texel! Ook voor volleyballers en darters is er op dit prachtige Waddeneiland genoeg te beleven.

Bovendien worden er jaarlijks verschillende muziekfestivals georganiseerd. Geniet van plaatselijke artiesten en acts van het vaste land tijdens onder andere Sommeltjespop, Sun Beats en het Texel Blues Festival.

Bovendien wil je toch het spectaculaire uitzicht vanaf Vuurtoren Eierland niet missen? Klim omhoog en tuur in de verte!