Otoplastieken voor op het werk

O

Op zoek naar goede otoplastieken voor je bouwonderneming? Neem dan een kijkje bij ons op de website. Hier verkopen weer verschillende oorbeschermers voor in de bouw. Deze zijn allen van hoge kwaliteit en kun je voor een redelijke prijs aanschaffen. Zo hebben we de gebruikelijke oorbeschermers die over de oren heengaan, maar ook hebben we de kleine plug in oorbeschermers. Deze kan je gemakkelijk inbrengen wanneer je ze een tijdje in warm water hebt laten weken. Hierdoor worden ze namelijk een soort vervormbaar door en kun je ze inbrengen en zullen ze naar je oor gaan staan. Daarnaast hebben wij ook otoplastieken die aan elkaar vastzitten door middel van een draad. Hierdoor zal je ze niet zo snel kwijtraken en kan je zo ook makkelijker terugvinden omdat ze bestaan uit meer oppervlak.

Alle soorten bescherming

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er op een bepaalde leeftijd al een groot percentage van de mensen gehoorproblemen hebben. Ze horen veel minder goed en hebben op jonge leeftijd al een gehoorapparaat nodig. Dit komt veel voor bij de mensen die in de bouw werken, maar ook bij jongeren komt het vaak voor. Zij gaan regelmatig naar festivals waar er harde muziek aan staat en waar ze ook nog eens dichtbij de speakers staan. Bij ons in het assortiment vindt u alle verschillende oorbeschermers, maar ook andere bescherming vindt u bij ons. Zo kunt u alle bescherming bij ons aanschaffen die je nodig hebt voor het werk in de bouw. Denk hierbij aan helmen of veiligheidsbrillen. Bij ons op de site vindt u alles hiervoor.

Bestellen

Wilt u graag ons online assortiment bekijken voor otoplastieken of voor een van de andere beschermingsmiddelen? Bezoek dan onze website en webshop. Hier vindt u tevens ook de mogelijkheid om alle producten te bestellen. De artikelen zullen binnen 2 dagen worden bezorgd bij u op het werk.