Vacature slachterij – ambachtelijk en gespecialiseerd vakwerk

V

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je in het bezit van een diploma of kennis over het slagersvak? Dan kom je in aanmerking om bij ons aan de slag te gaan. Wij hebben een leuke vacature slagerij beschikbaar. Je bent ook van harte welkom als je reeds afgestudeerd bent en op zoek naar een startersfunctie. Slagers zijn schaars en daarom ben jij des te meer gewild! Wij bieden iedereen kansen en mogelijkheden, geslacht en leeftijd spelen geen rol. Wil je fulltime werken of juist flexwerken, wij bieden je alle mogelijkheden.

Vacature slagerij: dé functie eisen

De meeste mensen zien het slagersvak veelal al een beroep dat alleen door mannen uitgevoerd kan worden. Wij zijn het hier niet mee eens en vinden dit achterhaald. De vacature slagerij is bestemd voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen is welkom bij ons, wij zien zelf dat steeds meer vrouwen toetreden tot het vakgebied. De enige eis die wij stellen is dat je de basisfacetten van het vak kent, je hoeft niet alles te weten. Wij bieden je altijd ruimte om verder te leren. Daarnaast is de liefde voor het vak belangrijk. Je moet met plezier en passie naar het werk kunnen gaan. Herken je jezelf hierin? Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Onze opdrachtgevers

Het slagers ambacht is een breed begrip en geen bedrijf is hetzelfde. Wij bieden je verschillende functies binnen het slagersambacht in onze vacature slagerij. Zo beschikken wij over verschillende functies in een slagerij, maar ook winkelslager in een supermarkt of horecagelegenheid.

Waar kan ik solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in de vacature slagerij en wil je graag bij ons aan de slag gaan? Bezoek onze website hier lees je de hele vacature nog eens rustig door, ook kunnen je meteen solliciteren. Wij nodigen je dan uit op een kennismakingsgesprek. Wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!