Vieze ramen zijn de eerste indruk van de klant!

V

Vieze ramen zijn de eerste indruk van de klant!

 

Het valt iedereen op als zij ergens langs rijden, de vieze ramen. Wat denk je dan van een bedrijf? Niet dat het een secuur bedrijf is die het ook ‘de puntjes op de i’ belangrijk vindt? Nee dat zeker niet. Goed voor de concentratie van de werknemers is het wel, die vieze ramen. Zo kunnen zij niet naar buiten kijken, maar dat is toch niet de bedoeling? Het wordt vaak vergeten dat klanten ook daar op letten. Natuurlijk begrijpt iedereen dat glasbewassing een vervelende klus is. Toch is het iets belangrijks. Je ziet je zelf misschien nog niet hoog op een ladder staan om de ramen van het kantoor, op de hoogste verdieping, schoon te maken. Dat is ook helemaal niet nodig, gelukkig. Er zijn namelijk bedrijven die alle benodigdheden hebben voor glasbewassing, zelfs voor op de hoogste verdieping van een wolkenkrabber.

 

Glasbewassing door een professioneel bedrijf

Dit is een schoonmaakbedrijf, wat je waarschijnlijk wel uit de naam kan opmaken. Door middel van de meest moderne technieken en medewerkers die in het bezit zijn al alle nodige certificaten, is geen schoonmaakklus onmogelijk. Wanneer SVP schoonmaak begint bij een bedrijf of gebouw, wordt er eerst een risico- inventarisatie en evaluatie gemaakt. Aan de hand daarvan wordt er gekeken wat de meest veilige manier is om de gevel te reinigen en de glasbewassingen uit te voeren. Is hier een hoogwerker, hangbak of rope- acces voor nodig? Natuurlijk wordt er bij het schoonmaken ook gedacht aan de kozijnen, richels en randen.

Heb je een schoonmaakbedrijf nodig die ook andere schoonmaakwerkzaamheden uitvoert? Dan zit je bij ons nog steeds goed. Zij verzorgen alle schoonmaakwerkzaamheden die je maar kunt bedenken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Een verzorgd gebouw is het visitekaartje van je bedrijf! Neem gerust contact op met ons wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ook is er op de website meer informatie te vinden.