Het perfect huis met een goede makelaar Almere

H

Wellicht woont u al in Almere of bent u momenteel op zoek naar een nieuw huis en uw keuze gevallen op Almere. Een tijd geleden was Almere een uitvalsplek voor mensen die de drukte van de stad wilde ontvluchten, maar wel werkzaam bleven in Amsterdam. Tegenwoordig is Almere uitgegroeid tot een volwassen stad met een eigen identiteit. Steeds meer mensen verhuizen richting Flevoland om daar te genieten van de mooie natuur met de voordelen en de allure van een stad. De inwoners van Almere zijn divers en een goede makelaar Almere weet precies wat de redenen voor iemand zijn om een huis in deze stad te zoeken. Als u op zoek bent naar een makelaar in Almere die de stad door en door kent en daarbij een hoog serviceniveau heeft? Kies dan voor Makelaar Alex van Keulen.

Een ervaren makelaar in Almere

Makelaar Alex van Keulen is een ervaren makelaar Almere. Ooit was zijn bedrijf onderdeel van de landelijk opererende keten Namaco. Maar een jaar geleden hebben ze besloten om zelfstandig verder te gaan. Alex van Keuken kent Almere als z’n broekzak en is volledig op de hoogte van alle prijsontwikkelingen in de verschillende type woningen in de diverse stadsdelen die Almere kent. Ook zijn ze op de hoogte van de huidige en vroegere bouwvoorschriften zodat de woning waar u op valt geen geheimen en/of verborgen gebreken heeft. Hebt u al een huis op het oog of bent u nog zoekende? Samen met u wordt een aankoopstrategie opgesteld zodat u zo snel mogelijk uw droomhuis zult vinden tegen een reële prijs.

 

Wat biedt deze makelaar Almere?

U kunt kiezen voor een standaard dienstverlening bij de aankoopprocedure van uw nieuwe huis. Maar deze makelaar in Almere biedt ook aan om de werkzaamheden verdelen en kan u daarom een maatwerkaanbod doen. U kunt aangeven welke activiteiten u zelf wilt verrichten en dan schakelt u Alex van Keulen in als u behoefte heeft specifieke advisering en technische expertise. Deze makelaar zorgt bijvoorbeeld voor de bouwkundige inspectie en keuring en de bijkomende administratieve handelingen. Als u tegen een huis aanloopt dat op  het eerste gezicht perfect bij uw wensen past dan blijven wij altijd kritisch en objectief. Door dit goede samenspel bent u ervan verzekerd dat u aan het eind van het traject het huis koopt tegen een goede prijs en waarvan u nog heel veel jaren kunt genieten.