Pigtails voor glasvezelinternet

P

 

Als je toe bent aan een nieuwe stap in het internet, dan is glasvezelinternet waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. En dit heb je ook goed bedacht. Glasvezelinternet zorgt ervoor dat het internetten veel makkelijker en sneller gaat. Je kan met meer mensen tegelijk bestanden downloaden zonder dat dit langer duurt dan anders. Je kan met zijn alle in huis gaan streamen en ook hier geen problemen ondervinden. Wanneer je overstapt van normaal kabelinternet naar glasvezelinternet. Is het belangrijk dat je een aantal aspecten meeneemt in je onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan pigtails, wanneer je overstapt. Deze zijn noodzakelijk om je kabel met je connector te verbinden. Zonder pigtails zal je kabel niet te monteren vallen en kan je dus ook geen glasvezelinternet hebben of gebruiken.

 

Wat je allemaal nodig hebt naast pigtails

Naast pigtails is het ook belangrijk om te kijken of het überhaupt wel mogelijk is om glasvezelinternet te hebben. Het kan namelijk zo zijn dat in jouw woonplaats of straat nog geen glasvezelkabel is aangelegd in de grond. Wanneer dat het geval is, is het ook onmogelijk om glasvezelinternet te hebben. Daarnaast moet je wel rekening houden met de extra kosten die het je gaat geven wanneer je overstapt. Soms is het zelfs niet eens mogelijk om ij je huidige provider over te stappen naar sneller internet. Let dus goed op wanneer je over wilt stappen en voer daarom de test uit op onze website. Hier staat precies welke stappen je allemaal moet ondernemen op basis van de huidige situatie binnen het huishouden.

 

Doe de test

Wil jij ook overstappen naar sneller en beter internet? doe dan nu bij ons de test en kijk wat er allemaal moet gebeuren voordat dit mogelijk is. Je wordt meteen doorgestuurd naar onze webshop waar je de glasvezelkabel kunt bestellen met de daarbij horende pigtails. Je kan daarna meteen aan de slag met het monteren van het internet.