Elektrotechniek Brabant – nieuwbouw, utiliteit en renovatie

E

Elektrotechniek Brabant is al tien jaar lang uw partner voor het plaatsen van elektrische installaties in de provincie Noord-Brabant. Wij leveren deskundige, betrouwbare en zorgvuldige oplossingen op het gebied van elektrotechniek!

Bent u op zoek naar gespecialiseerde vakmannen voor uw project? Elektrotechniek Brabant helpt u graag verder. Lees snel verder, hieronder vertel ik je op welke manieren wij u allemaal van dienst kunnen zijn.

Elektrotechniek Brabant voor particuliere en zakelijke projecten

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in elektrische installaties voor zowel woningen als bedrijven. Geen klus gaan wij uit de weg. Wij nemen projecten aan voor nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Wij zijn nu een professionaliseringsslag aan het slaan om ook het installeren van Domotica onder de knie te krijgen. Dit doen we meestal wel meteen in combinatie met een project in een van de drie hiervoor genoemde groepen en is nog niet op zichzelf uit te voeren.

Elektrotechniek Brabant – geen klus is te gek

Ik wil je graag iets meer vertellen over een klus die wij laatst hebben uitgevoerd, zodat je een beeld krijgt van de werkzaamheden van Elektrotechniek Brabant. Aan de Kerkstraat in Etten-Leur werd een heel oud herenhuis verbouwd, het was helemaal gestript van binnen en zou worden onderverdeeld in meerdere appartementen. Wij hebben hier de elektrische installatie inclusief alarm systeem gerealiseerd. Het was een hele uitdaging op zich. We moeten van één elektriciteitsbron meerdere gaan maken omdat ieder appartement zijn eigen groepen moest krijgen. Het resultaat zijn we zeer tevreden mee. De foto’s en video’s van het project zijn terug te kijken op onze website.

Enthousiast? Kom in contact met Elektrotechniek Brabant

Elektrotechniek Brabant maakt graag nader kennis met u, onder het genot van een kopje koffie kunnen we eens rustig uw project bespreken. Eerst nog wat meer informatie weten? Bezoek onze website om alles nog eens rustig door te lezen. Hier vind u ook ons contact formulier. Bij dringende vragen mag u ons ook altijd bellen. Een medewerker staat u graag te woord.