Onderwijs Accountant: wij denken met u mee

O

Als u op zoek bent naar een accountant dan is het fijn als deze kennis heeft van uw bedrijfstak. Zo zijn wij een gespecialiseerde onderwijs accountant in de regio van Zoetermeer. Door ons specialisme kunnen wij u beter van dienst zijn, dan een allround accountant kantoor. Wij kunnen u bijstaan bij het controleren van bekostigingsgegevens, verantwoordingen van projectsubsidies en het opstellen en controleren van de jaarrekening.

Ook bij andere vraagstukken denken wij graag met u mee. Wij zetten net dat stapje extra om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onderwijs accountant – voor alle richtingen van onderwijs

Als onderwijs accountant hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende lagen van het onderwijs. Zowel primair- als voortgezet onderwijs. Wij helpen u met de goede afhandeling van leerlingenadministratie maar ook met betalingen. Daarnaast heeft uw onderwijsinstelling ook kosten aan personeel en het beheer van het gebouw. Ook hierin kunnen wij u uitstekend bijstaan. We duiken met u in de huidige cijfers en nemen u bij de hand als het aankomt op het inzichtelijk maken van deze getallen. Het kan voorkomen dat wij onjuistheden treffen in de getallen, wij nemen dan direct contact met u op om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Laat ons met u meedenken

Wij snappen dat alles betreft uitgaven en subsidies een gevoelig onderwerp is voor onderwijsinstellingen. Er worden steeds meer budgetten gekort waardoor de uitdaging steeds groter wordt. Wij vinden het belangrijk dat u uw onderwijs accountant kan vertrouwen. Daarom maken wij graag eerst persoonlijk kennis met u. Bezoek onze website om alles te lezen over de mogelijkheden voor uw schoolbestuur. Maak daarna een afspraak en maak kennis met onze accountants, zij zullen u voorzien van gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de financiële verklaringen en administratieve zaken.