De thee bar – serveert de lekkerste specialiteiten

D

Iedereen kent wel de koffietrucks die je vaak op evenementen ziet, maar wist je dat je ook een thee bar kan huren? Onze thee-sommeliers maken een feestje van elk kopje thee. Een thee bar is eigenlijk hetzelfde concept als een koffie bar, maar dan met heerlijke warme en koude theetjes. Als je onze thee bar huurt krijg je er een echte thee-sommelier bij, wij creëren een magische beleving voor je.

Soorten thee bij de thee bar

Wij serveren veel meer dan het kopje thee dat je van huis uit gewend bent. Onze medewerkers maken verse ijsthee voor jou! Een heerlijk verfrissende traktatie op een fijne zomerdag. Onze ijsthee wordt altijd vers bereidt. Wat wil je nog meer? Daarnaast kunnen wij ook een luxe thee catering verzorgen, denk aan heerlijke theesmaakjes als Marokkaanse muntthee met frambozen en biologisch appelextract. Als laatste serveren wij ook nog ons parade paardje. Thee-cocktails, had jij hier al wel eens van gehoord? Een thee-cocktail serveren wij met of zonder alcohol. De drankjes worden gemixt met verse vruchtensappen, een ware smaaksensatie!

Voor iedere locatie een perfect voorstel

Waar je de thee bar ook neer wilt zeten, wij brengen voor iedere locatie een passend advies uit. Onze ervaren medewerkers werken op veel verschillende evenementen en weten precies hoe ze de thee bar moeten installeren. Wij nemen jou de zorg uit handen, zodat je kunt genieten van het eindresultaat.

Neem contact met ons op

Ben je na het lezen van deze tekst ook zo nieuwsgierig geworden naar onze thee-cocktails? Bezoek onze website om alles te lezen over de mogelijkheden van het huren van onze thee bar. Onze thee bar is uitgerust met een LCD TV, een ware eyecatcher. Zitten we snel met je aan tafel om je aanvraag door te spreken?