Zoek je een online groothandel kralen?

Z

Als je veel sieraden maakt, ga je ineens heel snel door je kralen heen. En niet alleen de kralen, ook de slotjes, oorhaken en sieradenbenodigdheden gaan er snel doorheen. Dan ga je vanzelf op zoek naar een groothandel kralen. De fournituren en kleine kraaltjes zijn handig om op voorraad te hebben. Voor kralen ligt het anders. Het is soms lastig, want je wilt wel grotere hoeveelheden, maar ook geen 25 snoeren tegelijk moeten aanschaffen. Dus als kleine sieradenshop moet je een beetje schipperen.

ocean-deep-2.jpg

Voorraad edelsteen kralen en zoetwaterparels

Als je echt een sieradenlijn maakt, met een winter- en zomercollectie, dan is het belangrijk om een consistente kwaliteit edelsteen kralen en zoetwaterparels te hebben. Het kan van te voren moeilijk in te schatten welke sieraden het beste verkopen. Zorg er dus voor dat je voldoende kralen in huis hebt. Globaal kun je de ronde kralen van 6 of 8 mm altijd wel krijgen, dat is meestal het standaard assortiment. Maar edelstenen zijn een natuurproduct. Dus er zijn altijd kleine verschillen per batch. De locatie waar de edelsteen wordt gewonnen maakt ook veel verschil.

Voor zoetwaterparels geldt dit nog meer. Het kan net een andere tint wit zijn, zeker voor bijvoorbeeld bruidssieraden is dit belangrijk.

Sommige edelsteen kralen zijn dusdanig uniek dat we ze niet meer kunnen nabestellen. Als je voor één project sieraden je kralen inkoopt, denk er dan vooral aan om er voldoende van te nemen.

Bij Kralenkwarts vind je alle kralen, bedels, hangers en overige materialen om sieraden te maken. En ook al zijn we geen echte groothandel kralen, we kunnen alles naar wens voor je inkopen. Bijna alles wat je op de site ziet, kun je in grotere aantallen afnemen. Dan bestellen we dat gewoon voor je.  Bij grotere afname krijg je uiteraard een lagere prijs. Bezoek de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

sassy-strass.jpg