Waarom je pigtails nodig hebt

W

Wanneer je met glasvezel kabels werkt, dan weet je dat je altijd de beste materialen nodig hebt. Glasvezel is natuurlijk een vrij breekbaar materiaal en kan snel kapot gaan. Het heeft echter wel als voordeel dat dit materiaal, hele goede prestaties levert in de vorm van goed internet. Doordat dit zo is moet je er ook voor zorgen dat de overige materialen, dit niet in de weg zit. Wanneer je bijvoorbeeld de hoge prestaties van de kabels, laat afremmen door slechte pigtails, dan doet dat eigenlijk de prestaties te niet. Dit is natuurlijk erg zonde en doet je afvragen waarom je dan uberhaupt met glasvezel werkt. In deze webshop kan je gelukkig wel goede kwaliteits connectors aanschaffen!

 

Waarom je pigtails nodig hebt

Voor mensen die een keer glasvezel aan willen leggen binnenshuis, weten misschien niet wat het zijn en waarom je ze nodig hebt. In het kort, het zijn uiteindes voor glasvezel kabels. Deze kan je dan vervolgens verbinden met een apparaat dat internet nodig heeft. Deze connectoren moeten alleen wel van hoogwaardige kwaliteit zijn om ook echt goed te kunnen werken. Wanneer er namelijk connectors van mindere kwaliteit wordt gebruikt, kan het voorkomen dat de snelheid van het internet alsnog naar benden gaat. Aangezien je expres voor glasvezel hebt gekozen, is dat dus enorm zonde.

 

Pigtails online bestellen

Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we er voor gezorgd dat je hoogwaardige connectoren, gemakkelijk te bestellen zijn. De connectors zijn gemakkelijk in grote getalen te bestellen welke vervolgens geleverd worden bij jou thuis of op de zaak. Zo hebben wij overigens ook het grootste assortiment in verschillende connectoren. Er zit dus altijd wel iets tussen wat je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een speciaal soort pigtail hebben? Dan is dat geen probleem! Neem een kijkje in de webshop en kijk wat er voor jou tussen zit.