Voedseltrends van 2018

V

Voedseltrends 2018

In 2017 is er weer veel verandering te zien op het gebied van voeding. Hierbij de meest aparte trends van 2017. Koffie wordt ten eerste steeds belangrijker gevonden en om goede koffie te schenken moet je een barista huren Utrecht. Verder wordt het eten van pittige sauzen steeds populairder, ook voor gebruik in eigen keuken. Wat ook steeds populairder wordt, is de maaltijd box. Dit is bijvoorbeeld de Allerhande box van Albert Heijn of de Hello Fresh box. Hier zitten per maaltijd alle ingrediënten in en dan kan je alsnog zelf koken. Op deze manier wordt koken veel gemakkelijker. Wat verder ook een leuke trend is dat vrouwen ook steeds meer bier gaan drinken. Er komen steeds meer biertjes voor vrouwen op de markt zoals rosébiertjes. Op deze manier wordt bier meer iets voor iedereen en niet alleen voor mannen.

Barista huren Utrecht

Ook wordt het dus steeds belangrijk om lekkere koffie te drinken. Hier voor kan je op je evenement of festival een barista huren Utrecht. In 2016 was de trend al om zelf koffie te branden. Het wordt ook steeds populairder om zelf je pizza te bakken en zelf bouillon maken. In 2017 wordt het ook nog populairder om je eigen brood te bakken. Verder wordt groenten steeds populairder in de keuken, ook als je uit eten gaat. Verder wordt veganistisch eten steeds populairder. Er moet minder vlees gegeten worden en veel mensen doen dat ook.

Wat ook steeds meer opkomt is de poké bowl. Dit is een kom vol met verschillende groenten, vis die gesneden is en een dressing. Het wordt ook steeds meer een trend om gewoon normaal te eten. Matig eten en gevarieerd eten betekent dit. Verder is het een trend geworden om aparte dingen als lunch of ontbijt te eten vergeleken met vroeger. De doodnormale boterham is niet meer, we zijn toe aan vernieuwing.