Een smoothie bar maakt evenementen gezonder

E

In de wereld van de evenementen en festivals zijn er continue trends en ontwikkelingen aan de gang. Zo zijn er op dit moment ook verschillende trends aanwezig. Een van deze trends is het gezonder maken van de evenementen en festivals. Het is natuurlijk een feit dat er op dergelijke gelegenheden veel alcohol en junkfood wordt geconsumeerd. Voor de verkopers is dit natuurlijk prima, maar voor de gezondheid is dit echter zeer slecht nieuws. Veel meer mensen gaan dan ook steeds vaker naar evenementen, wat betekend dat veel mensen alleen maar ongezond bezig zijn. Een goede oplossing hiervoor zou een smoothie bar zijn! In dit artikel lees je waarom dit een goede oplossing is en waarom dit binnen alle trends valt!

Een smoothie bar is een stuk gezonder

Om te weten waarom deze bar een stuk gezonder is, hebben we het eerst over wat er nu veel geconsumeerd wordt. Op dit moment worden er veel slechte drankjes en etenswaar geconsumeerd. Het gaat hier dan ook voornamelijk over alcohol in de vorm van bier en ander destillaat. Wat eten betreft: er wordt op evenementen voornamelijk vet gegeten. Denk hierbij aan patat en shoarma. Een smoothie zou dit alles tegen kunnen gaan. Een smoothie is zoals men weet, gemaakt van vers fruit en zuivel. Naastdat het erg gezond is, geeft het ook een voldaan gevoel aan de mensen. Zo zijn ze minder geneigd om naar slechte dingen te grijpen.

De smoothie bar past in nog meer trends

Zoals men misschien wel gemerkt heeft zijn foodtrucks booming. Ze duiken op steeds meer evenementen op en zijn meestal eye catchers. Deze bar is dan dus ook te huren als foodtruck. Hiermee voldoe je ook aan de foodtruck trend. De foodtruck is uitgerust met verschillende tv schermen waarop allerlei dingen te zien zijn. Op die manier laat je de bar nog meer opvallen.