Planning software voor alle werkzaamheden

P

Voor het maken van een strakke planning is een planning software zeker handig. De software denkt zelf namelijk ook na, dus jij bent niet de enige die bezig is met de planning. In de planning software kan je namelijk een limiet stellen, zodat je nooit te veel in je planning kunt zetten. Zo blijft het doel reëel en kun je ervanuit gaan dat je doel ook goed te behalen is. Daarnaast kan je ook een eventueel budget vaststellen in het programma. Dit ligt geheel aan het einddoel dat gesteld staat. Je kunt je planning helemaal zelf indelen en inrichten. Je kan zelfs het design aanpassen naar jouw keuze, zodat je ook al gemotiveerd raakt wanneer je alleen al naar je planning kijkt.

Gratis proefversie

Heb jij interesse in het gebruiken van onze planning software? Bezoek dan nu onze site, hier staat meer informatie over de software. Hier kan je ook alvast een kijkje nemen in het programma. Er is een ‘oefentool’ waarin je de verschillende functies kunt zien en meteen ziet of dit bij jouw werkzaamheden past. Daarnaast kun je ook het proefversie downloaden. Deze versie is 30 dagen te gebruiken en daarna kun je voor een kleine vergoeding de software downloaden. Je kan natuurlijk ook meteen het product aanschaffen, maar 30 dagen gratis is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Contact

Wanneer je er op de website niet helemaal uitkomt, kun je natuurlijk ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord en willen je graag helpen met je vragen. Daarnaast kunnen zij ook een offerte voor je samenstellen waarbij je gelijk kunt zien wat de planning software voor jou gaat kosten. Daarnaast zijn wij ook gewoon via de mail te bereiken en kun je hier ook je opmerkingen plaatsen. Zo kunnen wij jou weer persoonlijk benaderen en je verder helpen.