Kinderopvang de Bilt

K

Wanneer je op zoek bent naar een kinderopvang de Bilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is het al mogelijk om je kinderen op te vangen vanaf 3,5 uur per week. Dat is vaak al één middag in de week. Dus wanneer u uw kinderen al een paar uur per week wilt laten opvangen bij ons, kan dit gebeuren. Wat wij voornamelijk doen is kinderen in verschillende groepen plaatsen zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Dit doen we in twee groepen om precies te zijn. De eerste groep is die voor de allerkleinste. De tweede groep is die voor de kinderen die al wat ouder zijn. Voor beide groepen zijn kinderen nodig die van elkaar leren.

Twee groepen bij Kinderopvang de Bilt

In de eerste groep waar we kinderen plaatsen is de verticale groep. Dit zijn de kinderen die de leeftijd hebben van 0 tot en met 4 jaar. Het voordeel hiervan is dat kinderen van deze verschillende leeftijden van elkaar kunnen leren. Ook kunnen deze kinderen zich ontwikkeling op hun eigen tempo en de sociale vaardigheden worden gestimuleerd door kinderen die rekening met elkaar houden. Wanneer je bijvoorbeeld een broertje of zusje bij jou thuis hebt wonen die in deze leeftijdscategorie zit, kan het zijn dat je samen op de opvang zit. Op die manier heb je een huiselijke situatie helemaal zelf bij jou thuis gecreëerd. Kinderopvang de Bilt probeert op die manier hun eigen manier van kinderopvang te creëren.

De andere groep

We hebben ook nog een andere groep die we bedienen voor de Kinderopvang de Bilt. Dit zijn voornamelijk kinderen die ouder zijn dan 4 jaar. Deze kinderen zitten in een hele andere levensfase en kunnen op een andere manier van elkaar leren. We hopen u snel te zien voor een gesprek met uw kind.