Belijning is waardevol

B

 

Belijning zijn essentieel op de openbare weg, maar ook op treinstations zijn ze niet meer weg te denken. Voor de gezonde en niks mankerende Nederlander is het treinstation erg gemakkelijk te betreden en te bewandelen. Enkel voor de blinden is een treinstation erg gevaarlijk en dienen er ook hulpmiddelen te zijn voor hen. Daarom zijn wij dagelijks druk bezig met het zetten van blindengeleidenstrepen. Deze worden veelal gebruikt door blinde mensen en hierdoor kunnen ook zij zich veilig voortbewegen op een station. Echter wordt er steeds minder aandacht geschonken aan deze mensen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat blinde mensen tegen anderen aanstoten, omdat zij zich op het blinden pad begeven. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wij hopen door middel van dit artikel meer respect te krijgen voor deze mensen en iedereen er bewust van maken om zover mogelijk van de strepen te lopen.

 

Ook voor andere treingebruikers

Door middel van de belijningproberen wij een veilig pad te creëren voor alle treingebruikers. Niet alleen voor de blinden onder ons zijn er markeringen aangebracht. Ook voor degenen die kunnen zien zijn er verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen. Neem bijvoorbeeld de witte blokken aan de rand van het spoor. Deze zijn speciaal aangebracht om de mensen aan te geven dat zij het spoor naderen en dus in een gevaarlijke situatie kunnen komen. Tegenwoordig kijkt de mensheid meer naar beneden op de telefoon dan vooruit. Hierdoor zijn deze witte blokken aan de rand van het spoor ook vaak erg belangrijk.

 

Meer veiligheid nodig?

Wellicht denk je door dit artikel dat er bij jou op het bedrijventerrein ook nog steeds veel gevaar is. Trek dan snel aan de bel en laat ons je helpen met het zetten van de juiste en ook veilige belijning die toepasbaar is. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt over ons en over onze diensten en producten. Wij helpen je graag!