Inboedelopruimen.com bedient ook uw regio!

I

Inboedel opgeruimd binnen 7 dagen

Wanneer de bewoner van een verzorgingsappartement of seniorenwoning komt te overlijden, dan dient de woning binnen zeven dagen leeggeruimd te zijn. Deze taak komt terecht op de schouders van familieleden of andere dierbaren in de omgeving van de overledene. Het leegruimen van een woning is echter niet voor iedereen even makkelijk. Met meubelen sjouwen is zwaar en daarnaast kan het ook emotioneel moeilijk zijn om de woning van een dierbare leeg te moeten ruimen. Daarom kunt u Inboedel Opruimen.com inschakelen om deze klus van u over te nemen.

Woning leeg zonder stress

Het team van Inboedel Opruimen.com werkt snel en professioneel. Daarnaast houden we rekening met de emoties die bij dit proces komen kijken. U kunt ons inschakelen voor elk soort woning. Of het nu gaat om een appartement leegruimen of een koopwoning verkoopklaar maken. We zorgen er altijd voor dat de woning ruim op tijd leeg en bezemschoon is, zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. U heeft immers al genoeg zaken om te regelen.

Offerte op maat

Als u onze hulp inschakelt voor het inboedel afvoeren, dan komen wij eerst kijken in de betreffende woning. We kunnen dan een goede inschatting maken van wat er moet gebeuren en hoeveel tijd het zal kosten. Aan de hand hiervan maken we een vrijblijvende offerte voor u op. Dit is een offerte op maat, waar achteraf geen onverwachte kosten bij zullen komen. Het leegruimen van de woning doen wij met respect voor de spullen van uw dierbare. Meubelen en dergelijke worden netjes afgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat we nooit spullen zomaar ergens dumpen of dingen verkopen. Wel kunt u ervoor kiezen om meubelen een tweede bestemming te geven, zodat andere mensen er blij mee gemaakt kunnen worden. Neem gerust contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden of meer informatie kunnen geven.