TAG Heuer connected, een stap in de toekomst

T

Het klassieke horloge merk TAG Heuer, opgericht in 1860 in Zwitserland. Bekend om de sportieve maar elegante horloges met Zwitserse kwaliteit. Sinds 2015 ook bekend als de “official timekeeper” in de autosport. In het verleden hebben meerdere sportlegendes zoals Ayrton Senna en Kimi Räikkönnen welke zich aan het merk verbonden hebben.

TAG Heuer connected, een stap in de toekomst

Waar het Zwitserse horloge merk voorheen bekend om was (klassieke, elegante en sportieve horloges), heeft het zich uitgebreid naar nieuwe markten. Hun nieuwste product is de TAG Heuer Connected. Dit model is een zogenaamde smartwatch en levert de luxe die men gewend is van het merk.

De TAG Heuer connected is vervaardigt uit titanium wat als onverwoestbaar wordt beschouwd. Daarnaast heeft het horloge een internetverbinding, ontwikkeld door Google en Intel, wat er voor zorgt dat je deze kan verbinden met je mobiele telefoon. Het horloge heeft dan functies als je berichten weergeven, navigatie en muziek afspelen. Zo zijn er meerdere apps beschikbaar om te downloaden zodat U zelf de functies kunt bepalen.

TAG Heuer connected, de smartwatch zoals U hem wilt

Het begint allemaal bij de aanschaf van het horloge. U kunt de kast in meerdere kleuren bestellen. Daarnaast kunt U kiezen welke band U wilt. Zo is er keuze uit een metalen band (welke in meerdere kleuren beschikbaar is), rubber en leer. Ook kunnen de tussenstukken die het uurwerk en de band aan elkaar bevestigen gekozen worden. Op deze manier kunt U, uw horloge helemaal samenstellen.

Wanneer U uw horloge heeft samen gesteld is het mogelijk om het uurwerk zelf aan te passen. Hiermee word er bedoeld dat het mogelijk is om de kleuren van de wijzers, cijfers en uurwerk zelf kunt aanpassen naar wens. Op deze manier kunt U er ten aller tijden voor zorgen dat uw horloge er precies uit ziet zoals U dat wilt.