Geef je hond een perfecte plek met een aangenaam hondenkussen

G

Als je hond helemaal op zijn of haar gemak wilt laten voelen, moet je voor je trouwe viervoeter wel een fijne eigen plek creëren. Een comfortabel hondenkussen is in dat geval een goed begin!

Houd er wel rekening mee dat je, wanneer je hond nog niet volwassen is, deze wellicht erg aan het kussen gehecht zal raken. Het zou daarom zonde zijn wanneer je deze telkens zou moeten vervangen wanneer het beestje weer wat is gegroeid. De ideale oplossing is dan ook om een hondenkussen uit te kiezen dat berekend is op het uiteindelijke formaat van het ras waar jouw hond deel van uitmaakt.

Natuurlijk kun je het kussen in de hoek van een kamer leggen waar jouw hond graag bivakkeert. Maar je hebt tevens de mogelijkheid om een hondenkussen uit te kiezen dat perfect past in een aangename hondenmand. En wanneer je harige speelkameraad even tot zichzelf moet komen in een hondenbench, kun je ook een kussen uitkiezen dat hier volledig geschikt voor is.

Ben je er ondertussen een beetje achter gekomen op wat voor oppervlakken je hond graag ligt en slaapt? Dan kun je deze belangrijke criteria meenemen in je uiteindelijke keuze.