Schoonmaakbedrijf Dordrecht is wel menselijk

S

Ons bedrijf heeft ondertussen al veer verschillende schoonmaakbedrijven gehad. Maar we hebben er eindelijk een gevonden die blijft hangen en waar we zeer tevreden over zijn. Namelijk schoonmaakbedrijf Dordrecht. We hebben veel te maken gehad met particuliere bedrijven, die niet echt een idee hadden waarmee ze bezig waren. Ook waren er een aantal die gewoon duidelijk niet hun werk goed deden. Dan kwamen we de volgende dag aan en dan waren stoelen overal heen geschoven en vervolgens niet teruggeschoven. Dit leidde op den duur tot veel ergernissen. Schoonmaakbedrijf Dordrecht doet haar werk zoals het hoort en heeft vriendelijk en flexibel personeel.

Eindelijk te vertrouwen

Wij hebben 6 vaste schoonmakers die ons bedrijfspand schoonmaken. Dit zorgt op een gegeven moment ook voor een persoonlijke band met de medewerkers van schoonmaakbedrijf Dordrecht. Dit zorgt er ook voor dat het meer laag drempelig wordt om het een en ander aan ze te vragen om te doen. Bij andere bedrijven hebben we wel eens gehad dat we iedere week andere schoonmakers over de vloer hadden. Wij waren hierdoor soms een beetje voorzichtig met persoonlijke, maar ook waardevolle spullen achterlaten. We wisten niet of we iedereen konden vertrouwen die in het pand kwam.  Nu vinden we het heel fijn dat we alles kunnen laten liggen en hoeven we ons niet meer te haasten met het opruimen van spullen.

Huur ze in

Schoonmaakbedrijf Dordrecht zorgt er daarnaast voor dat er nergens meer stof te vinden is. Wanneer we vragen of ze ook de ramen willen meepakken met het schoonmaken dan doen ze dit. Het is een hele fijne samenwerking die we op dit moment hebben en dat raden we daarom ook aan, aan andere bedrijven. Ben je nog op zoek naar een schoonmaker die ’s avonds je pand komt schoonmaken? Huur dan dit bedrijf in en geniet van al het gemak.