Planningsprogramma voor een efficiënte planning

P

Heb jij eigenlijk een te druk leven en te weinig tijd? Plannen is niet je ding en hierdoor kom je vaker tijd te kort? Neem dan eens een kijkje in ons planningsprogramma. Dit programma kan zowel gebruikt worden voor werk gerelateerde activiteiten, maar kan ook voor studenten een hele fijne tool zijn. Het planningsprogramma is op professionele basis gemaakt. Oftewel voor het werkveld. Hierdoor zal het voor studenten ook fijn zijn, omdat ze niet zomaar wat kunnen aanpappen met hun planning. Daarnaast kun je, als onderneming, je personeel gemakkelijk en snel inplannen. Wanneer de planning rond is, is het voor iedereen duidelijk waar hij of zij aan toe is en wat diegene moet doen de komende tijd.

 

Hoe het programma te werk gaat

Het planningsprogramma gaat als volgt te werk. Je hebt een overzicht waarin alle medewerkers staan. Ook kan je in dit overzicht de aantal werkbare uren invullen van deze medewerkers. Vervolgens zal je het werk voor de komende tijd moeten invullen en kun je zo het juiste mannetje bij de juiste werkzaamheden zetten. Het personeel kan de app downloaden en ziet hier dan meteen in waar hij of zij wordt verwacht op welk tijdstip. Daarnaast ziet diegene ook hoelang en waaraan hij ergens aan moet werken. Door dit planningsprogramma kun je je personeel efficiënter en beter indelen en weten zij precies wat ze moeten doen en of ze uitkomen met het aantal uur.

Vraag een offerte aan

Wil je vast zien hoe ons planningsprogramma eruit ziet? Ga dan naar onze website toe, hier vind je meer informatie over het programma en kun je zien hoe het is opgesteld. Daarnaast kun je op de website een offerte aanvragen of kun je het programma aanvragen. Als er nog verdere vragen zijn, kun je de FAQ bezichtigen. Wanneer hier jouw vraag niet tussen staat kun je ook gewoon contact opnemen met ons.