Efficiënte opslagmogelijkheden: koop een Big Bag!

E

Vele producten hebben een specifieke opslagmethode nodig. Wat de meesten van hen gemeen hebben, is dat een Big Bag heel vaak de beste uitkomst biedt! Lees verder om erachter te komen hoe en waarom.

Diverse toepassingen

Er zijn vele industrieën die gebruik maken van Big Bags. Voedingsstoffen, landbouwproducten, afval en bouwmaterialen zijn slechts een greep van de verschillende toepassingen voor deze handige opslag materialen. In specifieke gevallen kan men gebruik maken van een speciale binnenvoering om de conditie van de inhoud te optimaliseren. Dat wil zeggen dat er tijdens opslag en/of transport niet te veel of te weinig zuurstof bij komt, wat bijvoorbeeld voor bederf zou kunnen zorgen.

Hoog draagvermogen

Big Bags zijn gemaakt van zeer stevig gevlochten kunststof. Ze gaan daarom lang mee en hebben een aanzienlijk draagvermogen! Zelf zijn ze zeer licht van gewicht en daarom gemakkelijk op te bergen wanneer u ze even niet nodig heeft.

Service op maat

Om er zeker van te zijn dat de Big Bags die je bestelt groot genoeg zijn, kun je ze bij de beste bedrijven op maat bestellen! Zo krijg je altijd Big Bags aangeleverd die voldoen aan al jouw persoonlijke eisen en wensen.

Gratis reclame

Door je Big Bags te laten bedrukken kun je handig reclame maken voor je bedrijf! Zo weten klanten je te vinden en weten medewerkers bovendien precies welke exemplaren bij je onderneming horen en welke niet. Dit scheelt verwarring bij laden, lossen, opslaan en transporteren.

Zo zie je maar weer, een Big Bag kopen kent vele, vele voordelen!