Verpakking op maat: Bonsema Verpakking zorgt ervoor!

V

Uiteraard wil je dat jouw verzendingen zo zorgvuldig mogelijk op hun bestemming aankomen. Dat geldt al helemaal als je bedrijfsmatig pakketten verstuurt; je reputatie staat immers op het spel!

Dat is allemaal geen punt voor Bonsema Verpakking. Al sinds 1917 levert deze professionele toonaangever de beste oplossingen op maat als het om dozen, zakken, kokers en andere verzendmaterialen gaat. Ook als wat je wilt verzenden geen reguliere afmetingen heeft, ben je bij dit gerenommeerde bedrijf aan het juiste adres. Indien gewenst worden namelijk al je dozen op maat gemaakt!

Bovendien zijn alle verpakkingsmaterialen in vele kleuren en modellen beschikbaar. Je hebt ook nog eens de optie om met opvullingen ervoor te zorgen dat de inhoud van je pakketten niet kan beschadigen. Deze totaalservice in ogenschouw nemend, weet je dat er maar één bedrijf is waaraan je de verzorging van je verzendingen met een gerust hart kunt toevertrouwen; Bonsema Verpakking!

Bereid je voor op roem en glorie

Als herkenbaarheid iets is wat jouw onderneming goed kan gebruiken, dan laat je je standaard doos bedrukken door Bonsema Verpakking! Deze service is toe te passen op alle verpakkingsmaterialen.

Door je logo en/of huisstijl op je verzenddozen te hebben staan, weten klanten bij ontvangst precies van wie hun pakketten afkomstig zijn. Bovendien zullen ze daarom (on)bewust bij een volgende bestelling direct weer aan jou denken! Betere reclame voor je bedrijf is eigenlijk gewoon niet denkbaar.

Naarmate de afnemers van jouw diensten tevreden over je worden, zullen ze met een visuele identificatie ook gemakkelijker door middels van mond-op-mond reclame jouw naamsbekendheid vergroten. Van een ludieke afbeelding en de bijbehorende kleuren groeit jouw beeldmerk op tot een grote speler! Dit proces begint bij de bedrukte verzendmaterialen van Bonsema Verpakking. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!