Goede industrial silencers zorgen voor een betere werkomgeving

G

Het is enorm belangrijk in de zware industrie om goede geluiddempende maatregelen te treffen. Grote bedrijven zoals Shell werken veel met stoom, luchtdruk en flinke ventilatie. Een groot nadeel dat hier echter bij komt kijken is dat er heel veel lawaai vanaf komt. Het kan zelfs voorkomen dat er 160 dB word geproduceerd. Dit is uiteraard vrij schadelijk voor het gehoor. Wanneer je voor bijvoorbeeld een half uur wordt bloot gesteld aan dit geluidsniveau, kan dat al voor schade zorgen. Goede industrial silencersbieden de oplossing voor dit probleem.

Goede industrial silencers zorgen voor een betere werkomgeving

Zoals hierboven gesteld is het enorm schadelijk om lang in een omgeving te werken met zo veel lawaai. Het zorgt uiteindelijk voor onherstelbare schade en dat is natuurlijk het laatste dat je wilt. Door de goede industrial silencerste installeren verhelp je al voor een groot gedeelte het probleem. Deze geluidsdempers zorgen er voor dat het lawaai al voor een groot gedeelte wordt gedempt. De dempers kunnen op bijna alle ventilatie uitlaten gemonteerd worden. Mocht dit niet lukken, dan kunnen deze altijd nog op maat gemaakt worden. Zo is er dus voor elk probleem wel een passende oplossing. Naast dat het gehoorschade tegen gaat, dragen goede dempers ook bij aan betere communicatie en betere werksfeer onder het personeel.

Industrial silencers dragen bij aan een betere en ook efficiëntere werksfeer

Doordat er minder lawaai is hoeven minder mensen zich te ergeren aan miscommunicatie. Het komt natuurlijk veel voor dat wanneer er veel lawaai is, dat mensen elkaar niet verstaan. Ten eerste leidt dit enorm tot ergernis en ook tot miscommunicatie. Dit kan er voor zorgen dat er iets fout gaat binnen de bedrijfsvoering. Door het installeren van de dempers zorg je er voor dat dit probleem weg genomen wordt. Het personeel kan elkaar gewoon goed verstaan en maakt het werk een stuk makkelijker.